Astăzi, 21 iunie, în jurul orei 1:00, s-a stins din viață liderul trupei Ura De După Ușă, Costache Ioan sau „Costi”. Acesta avea grave probleme de sănătate ce necesitau transplant.

„Era foarte optimist. Stătea cu bagajul făcut, pregătit să plece în orice moment pentru eventualul transplant. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. A avut o dorință și noi o vom îndeplini. Vom duce UDDU mai departe. Vorba lui Costi: „Ura nu moare!”, a declarat trupa Ura De După Ușă pentru jurnalișii POV21 Iași.

„Trupa este înființată în 1993, în urma desființării trupei Despot, membrii fondatori fiind: Radu Adrian-bass/voce, Costache Ioan-tobe/voce, Dan Ionel-chitara. La debut, trupa a cântat un punk cu influențe thrash/hardcore/ speed metal. Debutul oficial al band-ului a fost la data de 13/02”93, la Rock Fest Fagaras, unde a fost câștigat premiul 1. A urmat câștigarea cu surprindere a marelui premiu la TOP T Buzău, unde au participat peste 60 de trupe și unde a fost un juriu extraordinar din care făcea parte regretatul Motu” Pittis, FSU, Gabriel Gombos. După aceste succese, trupa a fost invitată în toată țara la concerte, în cluburi și festivaluri în aer liber”, conform undergroundmusic.ro.

Condoleanțe trupei și familiei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.