Asociația „Ajungem Mari” caută voluntari pentru copiii din centrele de plasament. Vezi mai jos ce cerințe trebuie respectate pentru a deveni voluntar: 

„230 de copii din centre de plasament, centre maternale și apartamente de tip familial din Iași, Pașcani și Verșeni așteaptă noi voluntari care să le dăruiască 3 ore pe săptămână, să îi învețe și încurajeze.

Căutăm voluntari serioși și inimoși care să devină prieteni pentru copiii din centrele de plasament și să le fie alături în următorul an școlar.

În funcție de abilitățile lor, voluntarii selectați vor susține ședințe de pregătire școlară, ateliere de cultură generală sau ateliere creative.

Vei lucra săptămânal cu 1-5 copii în ședințe online sau fizic, în funcție de situația și restricțiile din fiecare județ. Vei avea susținerea consilierilor educaționali și a unei echipe grozave de voluntari implicați și cu experiență.

Contăm pe implicarea ta pe termen lung, pentru a putea stabili o legătură cu copiii. Modulul de voluntariat se va desfășura în perioada noiembrie 2021 – iunie 2022.

Căutăm voluntari cu vârsta peste 16 ani, din orice domeniu, care să își asume cu seriozitate 8 luni de voluntariat, să aibă răbdare și să caute mereu noi metode să îi atragă pe copii spre învățare.

Citește detaliile și completează formularul online de înscriere până la data de 26 septembrie -https://www.ajungemmari.ro/devino-voluntar/.
Îți mulțumim pentru implicare! Abia așteptăm să te cunoaștem!”

sursă: facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.