Dan Bittman, atac dur la adresa deputatului USR! Atacul a fost lansat după ce a fost criticat de către Iulian Bulai cu privire la programul de Revelion la care a participat.

Dan Bittman a declarat: „În România s-a instituit dictatura miștoului și a prostiei și nimeni nu înțelege ce se întâmplă. Eu am fost invitat într-un program de Revelion. Am cântat trei piese româneşti vechi. N-au avut nicio legătură cu masca şi nici cu preşedintele, nici cu Ministerul Sănătăţii. Mă simt mai curat ca lacrima”.

Bittman îl ironizează dur pe deputatul USR, Iulian Bulai, care a afirmat că „TVR1 a avut de Revelion un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanţare socială”.

„Este foarte grav ce se întâmplă, din punctul meu de vedere. Dacă domnul Bulai, proaspăt uns ca şef al Comisiei de Cultură, în loc să mă fi sunat în prima zi a anului să mă fi întrebat cum m-am descurcat în anul 2020, şi dacă artiştii liberi profesionişti au din ce trăi, domnia sa înfierează cu mânie proletară programul de Revelion, înseamnă că avem o problemă.

Nu se poate aşa ceva şi mă voi opune până când nu voi mai avea suflare unor asemenea indivizi şi unor asemenea atitudini. Noi nu trăim în comunism”, a mai adăugat Dan Bittman.

foto: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.