Cum să aduci American Christmas la tine acasă? E simplu! Nu te gândi doar la muzica de Crăciun în limba engleză, ci la unele obiceiuri pe care ți le voi arăta aici și acum. Poate te miri de ce scriu despre un American Christmas în condițiile în care eu sunt român. Well, cine a zis că sărbătoarea Crăciunului este doar în România? Și, pot paria că mereu ți-ai dorit să încerci măcar unul dintre lucrurile de mai jos:

  1. Faimoasa ghirlandă din popcorn și merișoare

Ai nevoie de un fir de ață dentară și un ac, merișoare și popcorn. După ce ai făcut rost de aceste lucruri, poți înșirui pe ața dentară popcornul și merișoarele. Pe brad vor arăta ca zăpada și mărgelele.

white rice on stainless steel bowl

  1. Împodobitul casei cu metri întregi de ghirlande, instalații și decorațiuni luminoase.

Cu cât o casă strălucește mai mult de Crăciun, cu atât colindătorii se vor simți mai atrași să colinde acolo. La noi, românii, s-ar traduce ca un fel de „ce frumos este la casa aceasta, haide să colindăm!”.

two red steel bells beside green Christmas decoration

  1. Nu tăia porcul, ci curcanul.

Curcanul umplut este delicatesa principală de pe mesele Americanilor care vor să își petreacă Crăciunul ca la carte. Plus că, carnea de curcan este mai light și mai sățioasă decât cea de porc, motiv pentru care am putea să rezolvăm problema cu kilogramele în plus de după Crăciun.

  1. Fii darnic cu ceilalți.

Lasă-ți imaginația să zburde și creează ceva handmade pentru membrii familiei; sau, dacă dispui de bani, poți cumpăra lucruri pentru ei pentru că, în mare parte, Crăciunul este o sărbătoare a fericirii și a dăruinței.

Dacă ai o familie numeroasă, cu 30 de zile înainte puteți face o extragere de bilețele pentru Secret Santa.

Santa Claus figurine

  1. Lasă spiritul Crăciunului să intre până în adâncul sufletului!

De ce? Pentru că în această perioadă a anului, oamenii trebuie să fie mai buni și să își împărtășească stările pozitive cu ceilalți.

shallow focus photography of multicolored Christmas decor

Fie că este vorba despre melodiile de Crăciun ale cântăreților americani sau ale celor din România, versurile acestora îți inspiră bunătate și iubire. Personal, melodiile de Crăciun mă fac să intru în magia sărbătorilor!

Până data viitoare, eu, împreună cu cei de la POV21 Iași îți  urăm un Crăciun Fericit, fie că este românesc, american sau de orice alt tip!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.