În general, perioada petrecută în închisoare e dificilă pentru orice deținut. Fie că a stat 3 luni sau 4 ani, în spatele gratiilor este dusă o viață infinit mai grea decât în libertate.

Totuși, există o persoană care a fost în închisoare nu mai puțin de 68 de ani!

Joe Ligon, un fost deținut, avea 15 ani când a fost arestat în Statele Unite, în 1953. Acesta a fost închis în Pennsylvania și condamnat la închisoare pe viață pentru crimă, după ce împreună cu alte patru persoane a participat la o serie de jafuri și atacuri. Digi 24 spune că Joe a recunoscut acțiunile respective, dar a negat că ar fi omorât pe cineva.

Interesant este faptul că actualmente fostul deținut putea scăpa din închisoare încă de acum patru ani. I s-a propus eliberarea, dar acesta a refuzat.

Acum, însă, la 83 de ani, Joe Ligon simte că se află într-o lume paralelă. Foarte puțini dintre cunoscuții săi mai sunt în viață, iar de fața cunoscută a Philadelphiei nici nu se pune problema. Din fericire, acesta se bucură de sprijinul unei organizații, care îl va pune, treptat, la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii 68 de ani.

Autor: Radu Bertea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.