Crimă neașteptată în Iași
Crimă neașteptată în Iași

Update:  Conform BZI  tânărul  s-a sinucis.  Motivul este că  acesta și-a văzut iubita în oraș cu doi băieți.  În acel moment s-a enervat,  l-a lovit pe unul dintre tineri și a plecat direct acasă  unde s-a sinucis.

În această seară autoritățile au fost anunțate că  un tânăr  de numai  19 ani a fost rănit grav în zona inimii. Faptul a determinat decesul acestuia.

Polițiștii anchetează cazul tânărului în continuare deoarece nu este clar dacă băiatul s-a sinucis  sau întra în discuție situația unei crime.

Incidentul s-a petrecut în Județul Iași, într-un  apartament din zona Bularga.

Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași  a declarat: „S-a trimis Echipaj Prim Ajutor SMURD, pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, motiv pentru care se solicita in sprijin un echipaj de Terapie Intensivă Mobila. Plaga înjunghiată era zona toracelui, pe partea stângă, în inimă. Avea hemoragie, a pierdut cam un litru de sânge. Stopul cardiac neresponsiv la manevrele de resuscitare. După manevrele de resuscitare a fost declarat decesul. Rămâne decedat la locul solicitării in prezenta familiei și a poliție.”

sursă: www.bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.