Pozele pacientului suferind
Pozele pacientului suferind

COVID-19 te marchează pe viață! Pozele pacientului suferind sunt peste tot în online! În fotografie îl putem observa pe veteranul Michael Wright străduindu-se să respire prin intermediul unei măști cu oxigen.

Bărbatul a murit pe data de 8 decembrie, la vârsta de 54 de ani.

Medicii sperau că acesta se va vindeca, având în vedere că starea veteranului părea să se îmbunătățească. Din cauza antecedentelor sale de bronșită cronică, boala a reprezentat o luptă dificilă pentru Wright. Veteranul a dezvoltat o pneumonie și organele au început să cedeze.

„Pentru cei care își amintesc de fotografia mea a lui Michael Wright care se lupta să respire în ICU luna trecută, o actualizare. A pierdut tragic bătălia cu Covid la începutul acestei săptămâni. Sper că fotografia lui Michael a salvat vieți”, a mărturisit pe Twitter fotograful Leila Navidi, care a surprins momentul emoționant.

„Această durere este diferită de orice a simțit vreodată mama mea. În afară de durerea pe care o simte în urma pierderii, se confruntă acum cu cheltuielile de care se va ocupa singură. Michael avea doar 54 de ani și mama mea doar 48, nu au planificat niciodată acest lucru, au planificat o viață lungă și frumoasă împreună” , a declarat fiica vitregă a veteranului.

sursă: observator

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.