Dacă dețineți vreo informație despre acest copil sunați la numărul unic 112 sau mergeți la cea mai apropiată unitate de poliție:

 „Orice share ajută!

Odihnește-te în pace, suflet nevinovat!

Vă prezentăm aceste 2 planșe foto, cu chipul reconstituit al victimei tragediei, din data de 30 octombrie 2021, în Arad, cartierul Bujac.

Să întindem împreună o mână de ajutor, cu orice informație care ne poate duce la identificarea copilei, care avea aproximativ 5-6 ani și 1,10-1,20 m înălţime, ochi căprui, păr şaten, de aproximativ 25 de centimetri.

Decesul ar fi survenit în urmă cu 1-2 zile, înainte de data găsirii trupului neînsuflețit.

O distribuire a planșelor foto ajută mult, iar o informație care duce la identificarea fetiței ajută enorm!

Vă rugăm să apelați numărul unic de urgență 112 sau să anunțați cea mai apropiată unitate de poliție, dacă dețineți astfel de informații.

Vă mulțumim pentru sprijin!

Vă asigurăm că polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, desfășoară toate activitățile specifice, astfel încât, în cel mai scurt timp, cel vinovat de luarea vieții acestui suflet nevinovat să fie depistat și tras la răspundere penală!, a transmis Poliția Română pe facebook

Trupul neînsuflețit a fost găsit incendiat și fără picioare lângă un cimitir.

“Am văzut câinele că mirosea, ținea botul în sus, a sărit direct în iarbă aia mare și a venit la mine cu o labă de picior, am crezut că e picior de păpușă. Era o labă de copil era puțin incendiat după ce a venit poliția, a găsit cadavrul”, a spus bărbatul, conform PRO TV.

Ancheta va fi una complicată deoarece persoana care a săvârșit fapta a șters orice urmă care i-ar fi putut ajuta pe anchetatori.

sursă: facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.