45 de studenți de la Facultatea de Drept a Universității București au fost exmatriculați, motivul fiind fraudarea mai multor examene.

Cum au ajuns mesajele de pe WhatsApp la decan?

„Informațiile s-au aflat în urma conversațiilor lor de pe grupul de ID în care au afirmat că au screen shot-urile din timpul examenelor, si ulterior, după ce a fost înaintată propunea de exmatriculare, s-a constatat că o tânără era singura membra comună, din cele doua grupuri vizate, fiind eliminată”, relatează studenta, ce a dorit să rămână anonimă.

„Dacă vă gândiți că persoanele care au trimis toate acele conversații au facut-o dintr-un simț extraordinar al dreptății și al corectitudinii, îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar binele umanității a fost ultimul lucru care a dus la marea lovitură a celor cu pricina. Dacă tot ne-am transformat cu toții în instanțe morale, să judecăm moralitatea faptelor până la capăt.

Care considerați a fi modalitatea corectă prin care un student repartizat, pe baza mediei minime, la învățământ la distanță să poată trece la zi: să muncească, pentru a obține pe propriile puteri un loc la învățământ cu frecvență sau să apeleze la alte metode pentru a-și face loc, fără prea mare efort, pe lista celor de la zi?

(…)Studenta nu s-a mulțumit doar cu imortalizarea conversațiilor din timpul examenelor, ci a hotărât să îl surprindă pe domnul decan și cu alte glumițe și conversații dintre studenți. (…)Cel mai trist este că toate acele conversații au fost folosite în timpul audierilor, studenții fiind trași la răspundere pentru că au „bârfit” profesorii mai mult decât pentru că au fraudat examenul”, a mai adăugat studenta.

foto: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.