Coca-Cola și sucul de mere
Coca-Cola și sucul de mere

Coca-Cola și sucul de mere au fost testate pozitiv. Ce susține deputatul austriac? Experimentul făcut de deputatul austriac Michael Schnedlitz a combătut eficiența testelor rapide. Deputatul a demonstrat cum un suc de mere, dar și Coca-Cola ar avea un rezultat pozitiv, în ceea ce privesc testele COVID-19.

Acest teste a avut loc la o ședință din Parlamentul de la Viena, unde deputatul a turnat o picătura de Coca-Cola pe banda unui test, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Michael Schnedlitz a susținut că eficiența testelor rapide este ineficientă.

Pe pagina sa de Facebook, deputatul a acuzat guvernul de sumele enorme utilizate pentru asemenea produse ineficiente și „fără valoare”.

Puteți urmări experimentul aici.

Producătorul, laboratorul Dialab, a observat experimentul și a declarat că este vorba despre un fals pozitiv, deoarece austriacul a omis, în experimentul său, un pas crucial: introducere tijei după realizarea tamponului, într-o soluţie specială pentru „stabilizarea pH-ului probei”. Eliminând acest pas, aciditatea băuturii a distrus „proteina anticorpului testului”. Producătorul menționează că „Dacă aţi fi folosit corect testul, aşa cum este descris în textul ataşat, ar fi negativ”.

A fost creat un alt experiment, utilizându-se compot de mere. De această dată, nu pare să fi fost uitat niciun pas. Deşi testul părea pozitiv, s-a demonstrat că rezultatul a fost interpretat greşit.

Specialistul Pierre Zachary a declarat următoarele: „recunoaşterea antigenelor şi anticorpilor” de către teste a fost dovedită doar „în anumite medii”, iar testele pentru aceste produse permit „validarea unui anumit număr de medii în care puteţi face aceste analize”. Şi de îndată ce luăm un mediu care nu este adaptat” avem precipitate de proteine ​​care pot interfera”.”

sursă: adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.