Centru de abuz sexual
Centru de abuz sexual

Centru de abuz sexual ascuns în spatele unor organizații pentru tineri! Articolul publicat de libertatea.ro prezintă povești sinistre și alarmante din cadrul unor asociații pentru tineret. Acestea sunt considerate un centru de abuz sexual și tortură.

Materialul poate conține cuvinte ofensatoare și scene ce ilustrează forme de abuz sexual, psihologic și acte de tortura.

Libertatea.ro a prezentat următorul caz: o fată dezbrăcată stă pe podea,  sprijinindu-se pe coate și genunchi. În aceeași cameră se află aproximativ 10 fete și un bărbat care o jignește: „curvă!”, „cârpă!”, „jigodie!”, „trădătoare!”. Bărbatul le comandă fetelor să se uite în vaginul tinerei dezbrăcate. Fetele execută comanda, iar una dintre ele strigă: „Scuipați-o, că asta merită!”

Scena s-a petrecut în cadrul sediului comun al Fundațiilor Eurodemos și Kasta Morrely din Iași, sub comanda lui Morel Bolea.

Două organizații pentru tineri din Iași sunt, de fapt, un centru de abuz sexual și tortură! Virginitatea e condiția de aderare

Virginitatea e condiția de aderare la cele două organizații.

Nu oricine poate intra în cele două organizații, Fundațiia Eurodemos și Kasta Morrely. Una dintre reguli este ca fata să fie virgină. Altfel, fata este „murdară, deformată, infestată de viruși și sortită eșecului”.

Două organizații pentru tineri din Iași sunt, de fapt, un centru de abuz sexual și tortură! Virginitatea e condiția de aderare

Un alt criteriu ar fi ca fata să provină dintr-o familie destrămată, părinții fiind divorțați, decedați sau fără resurse financiare. În acest fel, Morel Bolea apare în imaginea tatălui salvator. Apoi intervine izolarea victimei de familie, prieteni, societate!

Una dintre tinerele aflate în acea cameră a mărturisit că: „Ne-a chemat pe rând să vedem că e neagră toată, că e distrusă pentru că s-a futut o vară întreagă”, spune Diana*. „Nu știam la ce să ne uităm, trebuia să ne imaginăm. M-a oripilat, pentru că puteam să fiu eu în locul ei”

Citește știrea întreagă aici!
Sursă: libertatea.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.