Știi care sunt cele mai așteptate anime din 2021? Fanii au crescut foarte mult în ultima vreme. Deci, să verificăm lista!

  1. The Seven Deadly Sins

Genul: Literatură de aventuri, Fantezie, Acțiune;
Premieră: ianuarie 2021;

Nu  există nicio modalitate de a începe altfel această listă decât cu acest anime. La urma urmei, „The Seven Deadly Sins” este unul dintre cele mai urmărite anime din România; prin urmare, cel de-al cincilea sezon al seriei este mult așteptat de fani. Motivul pentru aceasta este istoria sa inversată: cele 7 păcate de moarte sunt eroi, iar cele 10 porunci sunt ticăloși. Ei bine, cel de-al cincilea sezon promite să fie incredibil!

  1. Shaman King

Genul: Literatură de aventuri, Ficțiune supranaturală;
Premieră: aprilie 2021;

Motivul pentru care „Shaman King” este unul dintre cele mai așteptate anime din 2021 este faptul că primul său sezon a fost lansat acum 20 de ani. Da, ați citit bine, au trecut două decenii de la lansarea primelor episoade. Bazat pe manga de Hiroyuki Takei, producția îl urmează pe Yoh Asakura, un tânăr care servește ca o legătură între lumea celor vii și lumea celor morți.

  1. Bleach

Genul: Acțiune, Aventură, Thriller, Literatură de aventuri, Ficțiune supranaturală;
Premieră: aprilie 2021;

În cele din urmă, avem în continuare „Bleach” ca unul dintre cele mai așteptate anime din 2021 de către fani. Ultimul său sezon a fost difuzat acum 8 ani. Deci, la fel ca și la „Shaman King”, există multe așteptări cu privire la modul în care animeul va reveni în acest an.

  1. My Hero Academia

Genul: Literatură de aventuri, Fantezie, Ficţiune cu super-eroi, Comedie, Științifico-fantastic;
Premieră: martie 2021;

Un alt titlu dintre cele mai bune anime care își are locul consolidat în lista celor mai așteptate titluri este „My Hero Academia”. Animeul aduce personaje foarte interesante și un complot, în timp ce Izuku Midoriya se ocupă de faptul că nu s-a născut cu puteri magice într-o lume în care toată lumea are un fel de abilități. Cu toate acestea, cea mai puternică creatură din lume îi dă băiatului toate puterile și apoi începe traiectoria lui.

 

  1. To Your Eternity

Genul: Fantezie;
Premieră: aprilie 2021;

„To Your Eternity” este un anime bazat pe o revistă manga din Japonia cu un scenariu și ilustrații de Yoshitoki Oima. Seria spune povestea lui Fushi, un nemuritor trimis pe Pământ pentru a îndeplini mai multe misiuni. Succesul manga face din anime unul dintre cele mai promițătoare producții pentru acest an.

surse: https://myanimelist.net/, https://geeki.ro/, https://myanimelist.net, https://www.netflix.com, https://anime-kage.net/

Autor: Iasmine Butacu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.