Una dintre cele mai îndrăgite actrițe, Carmen Tănase, a lansat o propunere către guvernanți: schimbarea culorilor scenariilor pandemice pentru că verde înseamnă liber pentru toată lumea. 

Carmen Tănase susține în continuare că aceste măsuri sunt absurde.

„Cred că ar trebui să schimbe puțin culorile pentru că pe verde știu că trece toată lumea inclusiv pietonii inclusiv mașinile care sunt pe verde. Nu știu, verde ne duce în eroare, la verde ar trebui să fie liber pentru toată lumea. Să pună roz, curcubeu, ceva de genul”, a spus Carmen Tănase.

Acesta a mai fost întrebată cum este să joace într-o sală pe jumătate goală: „Pentru mine nu este absolut nicio diferență. Eu nu mă uit în sală. Eu dacă am un spectator și ăla și-a cumpărat bilet și e dornic să vadă munca mea de câteva luni de zile, eu sunt fericită.

Deci nu asta este problema și în general pentru noi actorii nu contează, noi jucam. Şi pe vremuri când erau vremuri de restriște și lumea nu prea venea la teatru, după revoluție când spectacolul era pe stradă, să știți că jucam pentru oricât spectatorii erau în sală, cu aceeași bucurie.

Ba cu mai multă bucurie pentru că eram recunoscători pentru că oamenii ăia și-au rupt din timpul lor să vină. Nu asta este problema. Problema este că sunt niște măsuri absurde pe care nu le înțelege nimeni”, a afirmat actrița Carmen Tănase.

sursă: bugetul.ro

sursă foto: Facebook