Cântărețul american de rap, Londre Sylvester, a fost împușcat de 64 de ori, asasinatul având loc în fața închisorii din Cook, Chicago.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă. Raperul cunoscut cu numele de scenă KTS Dre a fost una dintre cele trei persoane împușcate în fața închisorii Cook. Bărbați neidentificați au coborât din două vehicule parcate în apropiere și au deschis focul asupra lui Sylvester, un afro-american de 31 de ani.

Potrivit unui examen medical preliminar, el a fost împușcat de 64 de ori. Victima a fost transportată la spital, unde a fost pronunțat decesul, conform evz.ro.

Alte două femei au fost victime colaterale victime colaterale

Poliția din Chicago examinează imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a-i identifica pe bărbați.

Cel mai cunoscut caz al unui interpret hip-hop ucis pe fondul conflictelor între grupările infracționale din SUA este al lui Tupak Amaru Shakur, unul dintre cei mai bine cotați artiști rap din toate timpurile.

Cazul Tupak Shakur: ucis într-o ambuscadă, după ce l-a bătut pe un membru al bandei Crisp

În data de 7 septembrie 1996, Shakur asistase împreună cu un asociat, Suge Kinght, la meciul Bruce Seldon – Mike Tyson. Acesta l-a agresat pe Orlando Anderson, presupus membru al bandei Southside Crips, pe motivul că cineva din grupul lui Shakur l-a învinovățit pe Anderson că a încercat să-i fure un medalion de la gât.

În aceeși noapte, Shakur a fost împușcat de patru ori în mașina sa, de o persoană aflată într-un Cadillac alb, model vechi. Acesta a fost lovit de două ori în piept și a murit la spital.

După șase ani, un jurnalist de investigație, Chuck Phillips, a relatat în Los Angeles Times că trăgătorul din Cadillac era chiar Orlando Anderson.

Anderson a fost interogat o singură dată de poliție în ancheta morții lui Tupak Shakur. El avea să fie ucis ulterior, într-un schimb de focuri necorelat cu moartea artistului hip-hop.

foto: antena3.ro