Bărbatul care a trântit copilul de pământ, într-un parc din Hunedoara, a fost trimis în judecată pentru arest preventiv!

Copilul a suferit o fractură de os occipital și are nevoie de 25 – 30 de zile pentru îngrijiri medicale, conform ziare.ro.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a anunțat, vineri, trimiterea în judecată a bărbatului care a trântit un copil într-un parc din Hunedoara, conform ziare.ro.

“Inculpatul C.A., la data de 07.02.2021, în jurul orelor 15:35, pe fondul unei stări tensionate generată de cearta dintre persoana vătămată minora in varsta de 13 ani si un alt minor in varsta de 8 ani – fiul concubinei sale, care se aflau în parcul de joacă pentru copii, situat in spatele blocului G2 de pe bulevardul Dacia din municipiul Hunedoara, loc în care se aflau atât copii, cât și persoane adulte, a prins-o pe persoana vătămată minora cu mâinile de gat, a ridicat-o la aproximativ 2 metri înălțime (deasupra capului inculpatului), după care a proiectat-o cu putere de pământ, producându-i o fractură de os occipital cu dehiscență de 2 mm, leziune care necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, tulburând ordinea si liniștea publică”, au transmis procurorii.

Dosarul a fost preluat de către Tribunalul Hunedoara.

sursă foto: ziare.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.