Cezar Ouatu a transmis pe Facebook: “Dumnezeu să vă odihnească în pace, stimată mare Doamnă a muzicii lautărești cu voce de argint și cu inegalabilele “vibrato-uri dulci” !

Aceasta a fost, este și va rămâne D-na Gabi Luncă !

P.S. Este incredibil cum intr-o săptămână dispar din păcate 3 mari artiști ai patrimoniului cultural și muzical al României !!! 

Sunt artiști care ți-ai dori să rămână, considerându-i nemuritori, dar din păcate sunt doar trecători care lasă totuși in urmă geniul operei lor !

Îmi pare rău să o spun dar devenim din ce in ce mai săraci din punct de vedere muzical, cultural și artistic” !

Ce a transmis Rebeca Onoriu, fiica cea mică a cântăreţei, în exclusivitate, pentru Click:

„A luat de la unul din nepoţi, casa e mare, normal. Au venit în vizită la ea, nu ştiau că sunt pozitivi. A luat virusul, probabil, de pe hainele copiilor. A început să aibă o uşoară tuse. A venit DSP-ul, i-a făcut test, a ieşit pozitiv. Apoi, sora mea i-a mai făcut unul, al doilea test tot pozitiv a ieşit. Am început tratamentul acasă, am cumpărat şi aparat de oxigen. În a treia zi a scăzut saturaţia la 90. S-a panicat şi a mers la Matei Balş, unde a făcut un CT la plămâni. S-a văzut o uşoară inflamaţie. Având în vedere vârsta dânsei am internat-o la Spitalul Ilfov. Au pus-o imediat pe tratament. Ca să nu scadă saturaţia i-au pus o mască full-face, care i-a schimbat analizele. Medical s-a făcut super tratament. Este la ATI, e stabilă, mănâncă, vorbeşte. E un virus pervers. E deja în a 12-a zi de boală. Din păcate, virusul nu te întreabă câţi ani ai şi nici cine eşti. Am protejat-o cât am putut, nu ne-am mai sărutat decât pe mâini”. 

sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.