Vitaliy Volodimirovici

Un inginer din armata ucraineană a aruncat în aer podul pe care se afla pentru a opri tancurile rusești! Într-o postare a Forțelor Armate Ucrainene a fost descris curajul unui inginer militar ucrainean:

„În această zi dificilă pentru țara noastră, când poporul ucrainean respinge ocupanții ruși în toate direcțiile, unul dintre cele mai dificile locuri de pe harta Ucrainei a fost Istmul Crimeei, unde un batalion separat de pușcași marini a întâlnit unul dintre primii inamici.

Pentru a opri promovarea coloanei de tancuri, s-a luat decizia de a submina podul auto Genichesky.

Un inginer al unui batalion separat marinar, Vitaliy Volodymyrovych, s-a oferit voluntar să îndeplinească această sarcină. Podul era minat, dar nu a avut timp să plece. După cuvintele fraților, Vitaliy a luat legătura și a raportat că va arunca în aer podul. Imediat a avut loc o explozie. Fratele nostru a murit.
Fapta sa eroică a încetinit semnificativ avansarea inamicului, permițând unității să se redistribuie și să organizeze apărarea.
Comandamentul Marinei va solicita Înaltului Comandament să acorde distincția de stat marinarului Skakun Vitaliy Volodymyrovych.

Ocupanți ruși, să știți că pământul va arde sub picioarele voastre! Ne vom lupta cât vom trăi! Și cât vom fi în viață ne vom lupta!”

foto: digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.