Anul aceasta, 25 de pedofili, din Kazahstan, au fost condamnați la castrare chimică printr-o injecție cu substanțe chimice.

Cum funcționează castrarea chimică?      Se introduc medicamente anafrodisiace care reduc libidoul, prin blocarea testosteronului.

Efectele injecției nu durează pentru  totdeauna, acestea sunt refăcute la fiecare 3 luni.

″Începând de astăzi, există 25 de condamnați care își execută pedeapsa în sistemul penal, care au fost condamnați de o instanță la măsuri obligatorii sub formă de castrare chimică”, a declarat Alexey Milyuk, un oficial din Ministerul Afacerilor Interne al țării, potrivit Russia Today.

Unul dintre deținuții injectați a cerut scoaterea în afara legii a acestei practici: “Cer ajutor și vreau să fac apel la toată lumea să oprească această castrare. Încă sper să mă duc acasă și să trăiesc în continuare. Vreau o familie și copii”, a spus el. “După injecție, tot corpul meu mă doare atât de tare încât este greu să merg. E înfricoșător.” 

Castrarea chimică mai este folosită și  în Polonia și Coreea de Sud, precum și în mai multe state americane, chiar dacă acesta este considerată inumană.

sursă: știrileprotv.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.