0 educație, 0 cultură, 0 spitale
0 educație, 0 cultură, 0 spitale

0 educație, 0 cultură, 0 spitale. Incendiul din Piatra Neamț a stârnit sute de controverse, având în vedere sistemul de pregătire a spitalelor. În urma unui scurt circuit s-a  provocat o explozie și au ars oameni care duceau o luptă între viață și moarte. Totodată, dăm impactul și cu o situație în care un medic a încercat să salveze pe cine poate, alegându-se cu arsuri pe 80% din suprafața corpului. Cei care au suferit în urma incendiului vor fi transportați la spitalul din Iași. Puteți umări știrea aici.

Și aici ne oprim? Căutăm vinovații. 

Spitale-0, dar și educație-0.

Aș vrea să dezbatem puțin subiectul bullying-ului. De unde pornește el și ce urmări deține? Am scris un articol recent despre bullying și-l puteți citi chiar aici. Bullying-ul pornește de la faptul că tinerii nu știu cum să gestioneze conflictele și regăsesc prin violență o cale pentru a face dreptate. De cele mai multe ori, bullying-ul poate conduce la suicid.

Dar despre „autobullying” ce cunoaștem?

Nimic! „Sunt un eșec”, „nu sunt bun de nimic”. Cum fac față stresului? Cum pot să fac din eșec un succes? Cum pot să învăț din greșeli? Autocunoașterea este cea mai importantă cale de a atinge performanța, având în vedere că trăim într-un secol al vitezei și trebuie să facem față schimbărilor. Competențele cheie de care avem nevoie, flexibilitatea și adaptabilitatea, sunt 0!

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre „autobullying”, poți da click aici.

Și ajungem la aceeași concluzie mai mereu: ineficiență! Avem nevoie de ajutor și de schimbare!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.